Terug naar overzicht

Kwaliteitsbeleid

Ryhove staat voor kwaliteitsvol werken!

En dan bedoelen we niet enkel op vlak van productie. We streven door middel van continue verbetering naar kwaliteit in álle bedrijfsdomeinen.
Aansluitend bij onze missie is er bijzondere aandacht voor een personeelsbeleid dat gericht is op groei en kansen geven. Dit alles wordt bevestigd door ons Investors in People label.
"Het grootste succes ligt niet in het nooit falen maar wel in leren uit een faling."
- Malcolm


Recall

Indien een recall van producten zich voordoet buiten de kantooruren, kan u Ryhove contacteren op het nummer: 0474 29 70 86.

Kwaliteitszorg

Ons algemeen kwaliteitssysteem is gebaseerd op het EFQM-model (European Foundation for Quality Management). We streven ernaar een zogenoemde 'hoogwaardige organisatie' te zijn waarin duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie centraal staan. Het is een continu proces van (zelf)evaluatie, verbeteringen toepassen en (preventief) bijsturen.

Voedselveiligheid

We zijn gespecialiseerd in het (her)verpakken van voedingsproducten (chocolade, confiserie en biscuiterie). In 2011 behaalden we ons eerste BRC-certificaat en in 2016 het IFS-certificaat. In 2020 is Ryhove merelbeke officieel erkend als leverancier van Mc Donalds. We beschikken er over een goed uitgerust machinepark (horizontale en verticale flowpacks, multiheads,…), de nodige kennis en vooral handige handjes om de opdrachten kwaliteitsvol af te werken. Klik hieronder op de linken om onze behaalde certificaten te bekijken: