Terug naar overzicht

Non-food

Vele handen maken schitterend werk!

Dat is in een notedop waar we sterk in zijn. Al zeggen we 't zelf ūüėÄ Een moderne KMO die kwaliteit levert, staat voor correcte dienstverlening, jarenlange expertise en uitgebreide knowhow, stipte leveringstermijnen en concurrenti√ęle tarieven. Full service handling, met een waaier aan mogelijkheden, onder √©√©n dak.
"Vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was toen men opgaf."
- Thomas Alva Edison

Waarmee kunnen we jou helpen?

Manuele afwerking

Door de mix van kort- en langlopende opdrachten zijn we erg flexibel om ook op korte termijn een handje toe te steken. Nood aan extra mankracht? Dan kan je (bijna ūüėÖ) altijd beroep op ons doen! Ook in de non-food zijn we een aangewezen partner voor precisiewerk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van opdrachten die we verrichten. Misschien inspireren ze jou om contact op te nemen voor het uitvoeren van handelingen die jouw productieproces kunnen verlichten:

Samenstellen van stalenmappen, staaltjes aanbrengen, verzamelwerk, promotiepakketten samenstellen, goodiebags en geschenkdozen vullen, aftellen, in- en verpakken, plooien van mapjes, invoegen van folders of formulieren, boren van catalogi en cursusblokken, afwerken van kalenders en onderleggers, het wegwerken van fouten, monteren en vullen van displays, etikettering, enzovoort.

Logistiek en distributie

Je wil iets verzenden? Een mailing versturen? Vind in ons jouw ideale partner voor distributie.
We denken graag met jou mee in het ontwikkelen van verpakkings- en distributielijnen. De mogelijkheden zijn legio.
En als je liever meer uit handen geeft, helpt ons grafisch team graag met het opmaken, drukken en personaliseren van jouw zending. Of we stellen jouw pakketten samen en zorgen ervoor dat alles netjes bij jouw bestemmelingen geraakt.
Iets waarmee we jou kunnen helpen? We bespreken het graag!

Verpakken en krimpen

Je kan een deel óf jouw ganse verpakkingsproces aan ons uitbesteden: verzamelen, samenstellen, inpakken, ompakken, ... Noem maar op.
Elk proces wordt verzorgd van A tot Z, van het krimpen tot het etiketteren.

Heb je interesse in onze diensten?
Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!