Terug naar overzicht

Food

Vele handen maken schitterend werk!

De diverse handelingen die we stellen, leveren meerwaarde op aan food-verpakking. Fabrikanten kunnen op die manier de exclusiviteit van hun product extra benadrukken. Onze vele handen maken het werk lichter en jouw product aantrekkelijker. Tijdens dit proces besteden we alle mogelijke aandacht aan de BRC-veiligheidsnormen en kwaliteitscontroles. Wat handling van chocolade betreft, zijn we een partner voor het uitwerken van al jouw ideeën.
"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."
- Confucius

Waarmee kunnen we jou helpen?

We zijn gespecialiseerd in het verpakken van choprabisco evenals het klaarmaken en samenstellen van displays. Twijfel je of je met je producten bij ons terecht kan, neem dan gerust contact op met een van onze verkoopverantwoordelijken (An of Ruben) om de mogelijkheden te bespreken.

Biscuiterie

Koekjes, toasts of speculaas: wij kunnen ermee overweg. We verpakken alles voor jou en maken jouw product nog aantrekkelijker. Aantal stuks, per gewicht of individueel verpakt; onze horizontale of verticale flowpacks zorgen ervoor dat jouw product wordt verpakt volgens de regels van de kunst. De handling gebeurt in ruimtes voorzien van klimaatcontrole en volgens de Fedis Food (HACCP) norm.

Confiserie

Voor het verpakken van snoep brengen we multiheadwegers, flowpack- en krimpmachines in stelling. Ryhove maatwerkbedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bewaken van die normen is een voortdurend aandachtspunt. Ondertussen werd het A-niveau behaald volgens de BRC6-norm. BRC staat voor Britisch Retail Consortium dat intussen globaal de standaard uitzet voor voedselveiligheid. Zo passeert bijvoorbeeld alle verpakte snoep door de metaaldetector voor een laatste controle, na het aanbrengen van de stickers en de barcode.

Chocolade

Met de jaren hebben we een afdeling uitgebouwd gespecialiseerd in het verpakken van chocolade.  Bij Ryhove maatwerkbedrijf ligt het accent op wat handen meer kunnen doen met de machine. De belangrijkste toegevoegde waarde die we jou te bieden hebben zijn mensen: jouw producten worden met finesse behandeld door onze maatwerkers.

Verpakken & krimpen food

Chocolade of biscuiterie zijn niet de enige producten die door onze verpakkingsmachines en handen gaan. Je denkt na over een handeling die jouw bedrijf tijdswinst zou kunnen opleveren? We kunnen een probleem voor jou oplossen? Laten we zeker praten. We zijn zeer vindingrijk en de kans dat we jou kunnen helpen is groot. Aarzel niet om onze verkoopsmedewerkers (An of Ruben) te contacteren voor overleg en kennismaking.

Heb je interesse in onze diensten?
Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!