top

Technieker

Een job waarin je het maakt!

Gent & Merelbeke
Full Time

De taken als Ryhove-technieker zijn elke dag verschillend 😊, je kan dus blijven bijleren en specialiseren en je kennis uitbreiden.

Samen met de andere leden van het technisch team, behoort zowel het preventief onderhoud als het oplossen van mogelijke technische pannes tot je verantwoordelijkheid. Je collega’s maatwerkcoaches doen graag een beroep op jouw technische kennis en inzicht om machines in te stellen of daarin opleiding te geven.

Je kan steeds terecht bij de operations manager aan wie je rapporteert om voorstellen of andere zaken af te toetsen.

Je bent een technische krak, die ook bijzonder oog heeft voor veiligheid en duurzaamheid.


Functieomschrijving

Je hebt zin om erin te vliegen, je houdt van oplossingen zoeken voor kleine of grote problemen, en doet daarbij wat nodig is, zodat je collega’s van de werkvloer efficiënt en veilig kunnen werken.

Profiel

Je wil meewerken aan de uitbouw van een maatwerkbedrijf waarin de waarden (respect, verantwoordelijk, integer, samenwerken, betrokken en duurzaam) ons leiden in het nemen van beslissingen.
Je neemt initiatief, bent flexibel en beschikt over gezond boerenverstand 😉
Je hebt sterke relationele en communicatieve vaardigheden, je bent een teamwerker en je gaat gericht om met vertrouwelijke informatie.
Je draagt bij aan de professionele uitstraling van het bedrijf, zowel in persoonlijk voorkomen als in netheid van je werkplek.
Je kan je vinden in onze missie en kan niet wachten deze mee te helpen uitbouwen.


Diploma

Technisch geschoold ? Super! Niet direct een technische richting, maar al van kindsbeen af geboeid en getriggerd door techniek, automatisatie, elektriciteit, monteren en demonteren ? Waag ook je kans !

Heb je niet het vereiste diploma maar wel de nodige ervaring? Ook dan kom je ook in aanmerking voor deze job!

Aanbod

Je krijgt de kans mee te werken in een dynamisch maatwerkbedrijf, en meer specifiek in een tof technisch team. We hechten veel belang aan onze waarden, waarbij een goede work-life-balance belangrijk is. We vinden het belangrijk dat we met plezier aan het werk gaan.


Plaats tewerkstelling

Ryhove vzw, zowel in onze vestiging in Gent (Koningsdal 24) als in Merelbeke (Ambachtsweg 11).


Solliciteren

kan via e-mail naar lieve.de.clercq@ryhove.be


Solliciteer meteen

Bedankt voor jouw sollicitatie! Wij nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gelopen bij het versturen. Probeer later nog eens opnieuw of stuur een e-mail naar lievedc@ryhove.be