top

Maatwerkcoach (Teamleider)

Als maatwerkcoach zal je als een echte mentor je medewerkers begeleiden in het productieproces. Je staat in voor de maximale ontwikkeling van je teamleden en organiseert het werk op de meest efficiënte manier.

Merelbeke
Full Time

Functie

Je begeleidt en coacht een groepje werknemers bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden voor onze klanten. Je plant en organiseert het werk op de meest efficiënte manier. Je waakt over een optimale kwaliteit en rendabiliteit. Via coaching en opleiding op de werkvloer ben je verantwoordelijk voor de maximale ontwikkeling van al je medewerkers. Om dit te realiseren wordt nauw samengewerkt met de dienst sociaal beleid vanuit een werkbegeleidingsplan.
Je draagt mee onze waarden uit.

Je verdeelt het werk, controleert de werkzaamheden en zorgt voor een goede sfeer onder de werknemers.
Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van het productiegebeuren, zoals prestatielijsten, palletfiches, werkbons, leveringsnota's, ...
Je staat in voor de veiligheid op de werkvloer.
Je draagt bij aan een periodieke personeelsevaluatie van productiemedewerkers, samen met de dienst sociaal beleid.

Je springt bij waar nodig met het oog op de realisatie van productie, evenementen en uitzonderlijke acties en vervangt een collega bij afwezigheid.

Profiel

Je bent loyaal en stelt het belang van onze organisatie en missie voorop. Je handelt in overeenstemming met onze waarden. Je komt engagementen en afspraken na.
Je waarborgt steeds een goede dienstverlening aan onze klanten (intern, extern), bent leergierig en sluit je werkwijze aan op de behoefte van de omgeving.
Je bent empatisch, luistert goed en schat de situatie correct in. Je vertoont ten allen tijde voorbeeldgedrag en anticipeert bij problemen op een creatieve manier.
Je hebt draagkracht, verlegt grenzen in functie van het doel en blijft positief bij tegenslag.

Herken je bovenstaande eigenschappen?
Ben je bovendien sociaal vaardig, behulpzaam en goed in de omgang met uiteenlopende mensen? En je bezit een rijbewijs B?
Dan ben jij misschien de maatwerkcoach (vlinder) die wij zoeken!

Interesse?

Stuur vandaag nog jouw gegevens door, je krijgt gegarandeerd een antwoord!
RYHOVE t.a.v. Lieve De Clercq
Koningsdal 24, 9000 Gent

Via mail lievedc@ryhove.be

Solliciteer meteen

Bedankt voor jouw sollicitatie! Wij nemen spoedig contact met u op.
Er is iets fout gelopen bij het versturen. Probeer later nog eens opnieuw of stuur een e-mail naar lievedc@ryhove.be